"POZNAJEM CELU PORODICU, ON JE IZ MOG MESTA..." Emir se oglasio za Kurir nakon smrti učesnika Zvezde Granda: Evo kako ga pamti
Foto: Instagram/emirdjulovic_official, Printscreen

TUGA

"POZNAJEM CELU PORODICU, ON JE IZ MOG MESTA..." Emir se oglasio za Kurir nakon smrti učesnika Zvezde Granda: Evo kako ga pamti

Stars -

Emira Đulovića potresla je vest da je njegov drug i komšija iz detinjstva Mujo Hodžić preminuo. Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda", kako nam je Emir rekao, je njegov komšija koji je živeo u kraju gde živi i Đulović.

Emir Đulović
foto: Printscreen/Youtube

- Poznajem celu porodicu, on je u mom komšiluku, ovo je šok za celo mesto gde smo odrasli, a koliko znam njegova porodica živi negde preko. Ja sam već pet godina u Srbiji tako da u međuvremenu nisam imao kontakt sa njim. Sa njegovim bratom sam nastupao, cela njegova porodica se bavi muzikom. Ovo je šok i mnogo mi je žao - rekao je pevač.

Podsetimo, nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda" Mujo Hodžić umro je u 26. godini života.

Mujo Hodžić
foto: Printscreen

- Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

Emir Đulović prvi specijalni gost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track