VESIĆ ISPRIČAO ISTINU O KARLEUŠI! Pomenuo njeno pevanje i honorar za DOČEK NOVE GODINE
Foto: Beta

zanimljivo

VESIĆ ISPRIČAO ISTINU O KARLEUŠI! Pomenuo njeno pevanje i honorar za DOČEK NOVE GODINE

Stars -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić javno je progovorio o odnosu sa pevačicom Jelenom Karleušom.

sednica SNS, SNS, sednica, Goran Vesić
foto: Petar Aleksić

Vesić je gostujući u jednoj emisiji otkrio je da su Karleuša i on prijatelji, kao i da mu je žao što pevačica ne vodi neku političku emisiju.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Ona je dugo moja drugarica i volim je zato što je veliki borac. Sve sam sam postigao u životu i volim ljude koji su borci. Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi. Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Ministar je otkrio i kako je izgledao njihov prvi razgvor, kao i koji je bio njen uslov da održi koncert. Sve je bilo ispoštovano i Jelena na kraju nije želela da uzme honorar.

Kurir/Prva/prenela M.G.

Bonus video:

05:31

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track