FOTKE ZBOG KOJIH ĆE CELA SRBIJA BITI NA NOGAMA! Ljiljana Stanišić i Maja Manojlovic dokazale da nema SUJETE među koleginicama
Foto: Kurir

evo šta su radile

FOTKE ZBOG KOJIH ĆE CELA SRBIJA BITI NA NOGAMA! Ljiljana Stanišić i Maja Manojlovic dokazale da nema SUJETE među koleginicama

Stars -

Da među TV licima konkurentskih televizija postoji poštovanje i kolegijalnost dokaz su Maja Manojlović i Ljiljana Stanišić.

Voditeljka Dnevnika na Pink televiziji i domaćica nedeljnog popodneva “Pusti brigu” na Kurir televiziji izašle su u provod. Novinarke su dale sebi oduška, a po njihovim osmesima se vidi da im prija druženje.

One su ovekovečile trenutak iz prestoničkog restorana kako uživaju i objavile na drušetvenim mrežama.

Ljilja Stanišić
foto: Kurir

- Ovo se retko dogadja i vidja- napisala je Maja na svom Instagram storiju i objavila zajednicku fotografiju.

Ljiljana je, inače, kao novinar godinama izveštavala o životu i radu koleginice, pa su vremenom postale i bliske prijateljice.

Ljilja Stanišić
foto: Kurir

Maja važi za jedno od istaknutijih lica najvažnijih vesti, dok je Stanišićka pre nekoliko godina pored izveštavanja za štampano izdanje Kurira uspešno se dokazala i u voditeljskim vodama.

Zastitno lice ružičaste televizije retko se može videti u prestoničkim klubovima i restoranima, pa su ovekovečile zajednički trenutak.

1 / 2 Foto: Kurir

S obzirom na to da Manojlovićeva ustaje rano, ovoga puta je sebi dala oduška i sa našom novinarkom provela nekoliko sati u izlasku. Ako je suditi po njihovim objavama, zajedničkoj prijateljici doktorki Branki Mitrović je bio rođendan, pa su spojile lepo i korisno.

Bonus video:

01:27

Ljiljana Stanišić zabeležila Dušana Tadića iza kulisa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track