"STAVIO MI JE RUKU NA USTA I REKAO ĆUTI!" Verica Rakočević i njen muž jedva izvukli ŽIVU GLAVU, Albanci hteli da ih zapale!
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

detalji drame

"STAVIO MI JE RUKU NA USTA I REKAO ĆUTI!" Verica Rakočević i njen muž jedva izvukli ŽIVU GLAVU, Albanci hteli da ih zapale!

Stars -

Kreatroka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević jednom prilikom dok su bili na odmoru pre nekoliko godina zamalo nisu nastradali u Severnoj Makedoniji dok su na obali Ohridskog jezera spavali u kamp0prikolici kojom su putovali.

Početak te njihove letnje avanture nije bio nimalo prijatan, ali to ih nije obeshrabrilo da nastave put.

- Kada čujete oko vas da petoro ljudi govori kako će da vas zapali i da vas gurne u more, ja sam spavala i on je samo meni stavio ruku na usta i rekao ćuti - ispričala je jednom prilikom u Puslu Srbije.

01:42

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE! Verica Rakočević preživela PAKAO u Makedoniji: SPASIO JE MUŽ VELJKO!

- Bio je ogroman kamper koji je imao zaštitu od svetlosti i Veljko je samo dopuzao do vozačevog mesti, razgrnuo onaj zaštitnik, upalio kola i svi okolo su se uplašili, nisu očekivali i mi smo za dva minuta izašli usput. To je hrabrost, sposobnost i koncentracija da se nešto preduzme, na kraju mlad je, to su i refleski - rekla je Verica Rakočević.

Kako je pričala, vozili su bez prestanka do Grčke granice, a potom su svoju ljetnu avaturu nastavili na Krfu.

Bonus video:

00:04

Zimska idile u vili na Avali Verice Rakočević i Veljka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track