ZATOČEN U TAJLANDU! Gastoz i dalje u zatvoru, nema para, a ovu cifru mora da plati! Prijatelji skupljaju novac da ga izvuku
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Agonija traje

ZATOČEN U TAJLANDU! Gastoz i dalje u zatvoru, nema para, a ovu cifru mora da plati! Prijatelji skupljaju novac da ga izvuku

Stars -

Nenad Marinković Gastoz i dalje se nalazi u pritvoru u Tajlandu nakon što ga je tamošnja policija uhapsila zbog prekomerene količine alkohola.

Prema našim saznanjima, rijaliti zvezda nije imao da plati kaznu u iznosu od 1.560 evra zbog čega je zadržan iza rešetaka.

Gastoz, Nenad Marinković Gastoz
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

Blizak prijatelj tvrdi da pokušava da skupi novac kako bi oslobodio muzičara.

- I dalje je Gastoz u pritvoru. Još uvek se ništa ne dešava po tom pitanju. Niko ne može da ga dobije, a advokata nema. Trebalo bi da se plati 1.560 evra kazna, ali on nema taj novac. Telefon mu je oduzet, a ne znam kada će izaći na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni. Pokušavam sa prijateljima da skupimo pare i platimo da bi ga pustili, videćemo šta će biti - ispričao je za Kurir njegov blizak prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Gastoz, Policijska Stanica, Tajland
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Pozvali smo Gastozovog oca Svetislava Sindelića Đuru, koji tvrdi da je njegov sin nevin i da će uskoro da bude pušten na slobodu.

- Evo me tu sam, pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na***aće. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - poručuje on.

Stars
foto: Promo
01:53

VUK MOB OTKRIO SUROVU ISTINU! Pevač se kaje zbog JEDNE stvari iz prošlosti: Bubreg bih dao da se to nije desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track