"JEDVA JE OSTAO ŽIV, INFICIRALA MU SE KOŽA": Ovo je muž Saške Karan, zbog jezive nesreće jedva ostao živ
Foto: Kurir Televizija

"JEDVA JE OSTAO ŽIV, INFICIRALA MU SE KOŽA": Ovo je muž Saške Karan, zbog jezive nesreće jedva ostao živ

Stars -

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan godinu 2020. pamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je u tom trenutku jedva ostao živ. Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

Saška Karan, Aleksandar Gazivoda, pokušaj ubistva, političar, privatni detektiv
foto: Zorana Jevtić

- Moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška.

Oni se retko u javnosti pojavljuju zajedno, a pevačica nekada na svom Instagram profilu objavi njihovu zajedničku fotografiju.

Saška i njen suprug Aleksandar imaju ćerku Miljan, koja je inače završila fiziku na Univerzitetu u Beogradu, a sličnost sa majkom je velika.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track