"GURNULA SAM JE NIZ STEPENICE, MOGLA SAM DA JE UBIJEM" Nadi pao MRAK na oči, pretukla DADILJU zbog jedne rečenice...
Foto: Printskrin / You Tube

"GURNULA SAM JE NIZ STEPENICE, MOGLA SAM DA JE UBIJEM" Nadi pao MRAK na oči, pretukla DADILJU zbog jedne rečenice...

Stars -

Pevačica Nada Topčagić jednom prilikom šokirala je javnost izjavom da je pretukla dadilju koja je radila u njenoj kući.

Nada je ispričala tada da ju je jedna dadilja navodno potkradala, a druga nije htela da ostane za Novu godinu i čuva njenog sina, pa je pevačici pala roletna i fizički se obračunala sa njom.

- Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela – prisetila se Nada jednom prilikom.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček -rekla je Nada i dodala:

- Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti j**em.“ Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam za doček jer sam nju nalupala - rekla je ona jednom prilikom za medije.

kurir.rs/republika.rs/preneo I.L.

Bonus video:

01:59

OVE PEVAČKE LEGENDE SU BILE NAJDUHOVITIJE NA TURNEJAMA! Miša Mijatović: Svima su pravili neke smicalice, Nada Topčagić se ljutila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track