NE, OVO NIJE MAJA MARINKOVIĆ! Dragana Mitar promenila lični opis, gledaoci ostali u ŠOKU "Jeftina kopija, samo je glas njen"
Foto: Printscreen

NE, OVO NIJE MAJA MARINKOVIĆ! Dragana Mitar promenila lični opis, gledaoci ostali u ŠOKU "Jeftina kopija, samo je glas njen"

Stars -

Bivša zadrugarka i nekadašnja članica "Modelsica" Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju zbog svog fizičkog izgleda jer je viša puta išla na korekciju nosa kod plastičnog hirurga.

Dragana Mitar
foto: Printscreen Pink

Dragana je nedavno gostovala na RED televiziji, a mnogi je u prvi mah nisu ni prepoznali. Bivša zadrugarka je pored mnogih estetskih korekcija i operacija promenila i frizuru, te gotovo ne liči na sebe.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Kockasta vilica, izražene jagodice, operisan nos, frizura i ostale promene uticale su da izgleda slično Maji Marinković, a nekoliko komentara je to i potvrdilo.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

"Unakaradi se", "Nisam je prepoznala", "Ja mislio Maja", "Ova devojka je bila prelepa", "Samo je glas njen", "Maja i ona identične", "Jeftina kopija Maje Marinković" - nizali su se komentari ispod video snimka sa gostovanja.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Podsetimo, starleta sedam puta operisala nos, o čemu je jednom prilikom javno pričala:

- Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće - kaže bivša "modelsica", koja je zbog toga i treći put otišla pod nož.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram, Privatna arhiva/Kurir

- Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbeo, imala sam oštećenja, brazde... Na sredini je bio previše širok... Bila sam očajna, pa sam promenila lekara.

Bonus video:

04:55

DRAGANA MITAR PROŠLA KROZ PAKAO! 7 PUTA OPERISALA NOS: Vadili su mi hrskavicu iz rebra, zamalo da mi nos sasvim upadne u lice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track