JOŠ JEDNA POZNATA VODITELJKA SE OPROSTILA OD BOJANE JANKOVIĆ: Dobila sam aritmiju, ne mogu da verujem, ŠTA?
Foto: Prinitscreen

tragedija

JOŠ JEDNA POZNATA VODITELJKA SE OPROSTILA OD BOJANE JANKOVIĆ: Dobila sam aritmiju, ne mogu da verujem, ŠTA?

Stars -

Bojana Janković, nekada poznata kao Nikolić, voditeljka koja se proslavila kroz rad u emisiji "City" na televiziji Pink, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

Na vest o tragičnom događaju, oglasila se Bojanina nekadašnja koleginica Ivana Baltić, koja je bila šokirana ovom informacijom.

Ivana Baltić
foto: Damir Dervišagić

- Nisam čula to. Vodile smo u nekom periodu...Bojana Janković?! Šta, mrtvu su je našli?! Bože, bukvalno sam dobila aritmiju, bile smo u super odnosima, ne mogu da kažem da smo bile bliske, ali smo bile super koleginice. Apsolutno ništa ne znam za nju, srela sam je pre par godina... Šokirana sam - rekla je Ivana Baltić.

Bojana Janković je ostavila neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu svojim šarmom i profesionalnošću. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci sećaju je se kao voditeljke koja je znala da osvoji publiku svojim šarmom i harizmom. Njena smrt je izazvala veliku tugu među ljudima koji su je poznavali i pratili njen rad. Njena porodica, prijatelji i kolege iz medija iskazuju duboku zahvalnost za sve što je Bojana dala tokom svoje karijere, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Bojana Nikolić
foto: Printscreen Facebook

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:00

STARS EP287

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track