PRVO OGLAŠAVANJE VLADIMIRA VUKSANOVIĆA NAKON ŠTO MU JE SESTRA PREMINULA! Maneken nem od tuge i bola uradio samo jedno (FOTO)
Foto: Printscreen

TUGA

PRVO OGLAŠAVANJE VLADIMIRA VUKSANOVIĆA NAKON ŠTO MU JE SESTRA PREMINULA! Maneken nem od tuge i bola uradio samo jedno (FOTO)

Stars -

Vest o smrti Bojane Janković, koja je sinoć preminula u 47. godini života, iznenadila je domaću javnost i mnoge ostavila u šoku i neverici.

Bojana Janković
foto: Prinitscreen

Bojana Janković, koja se proslavila kao voditeljka popularne emisije "City", na televiziji Pink, sinoć je, u 47. godini, pronađena mrtva u stanu na Novom Beogradu u koji se preselila nakon smrti majke.

Ova vest potresla je mnoge, a među prvima se oglasila Bojanina porodica, zvaničnim saopštenjem, ali i njen bivši suprug, reditelj i jedan od frontmenta "Beogradskog sindikata", Ognjen Janković.

Vlada Vuksanović, Vladimir Vuksanović
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Biljana Obradović, Saška Đoković, Boško Jakovljević i Tijana Stoisavljević, samo su neki od Bojaninih kolega i prijatelja koji su se od nje oprostili, kako izjavama za medije, tako i porukama na društvenim mrežama.

Sada se oglasio i njen brat, poznati maneken Vladimir Vukasnović. Naime, on je na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram, objavio zajedničku fotografiju, a iznad nje je dodao crveno srce.

Vladimir Vuksanović
foto: Printscreen

Podsećamo, Bojana i Ognjen Janković razišli su se nakon 15 godina ljubavi, a imaju dve ćerke - Iskru i Zoju.

Bojana je, pored dve maloletne ćerke, iza sebe ostavila i sestru bliznakinju Ivanu, koja je bila udata za odbojkaša Edina Škorića.

Kurir.rs/ Informer / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track