"DOLAZI ONA U KRATKOJ HALJINI, MISLIO SAM DA JE HOSTESA, A NE DA RADIMO ZAJEDNO" Kapor: Ovako je izgledao prvi susret sa Nikolinom
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"DOLAZI ONA U KRATKOJ HALJINI, MISLIO SAM DA JE HOSTESA, A NE DA RADIMO ZAJEDNO" Kapor: Ovako je izgledao prvi susret sa Nikolinom

Stars -

Pevač Saša Kapor proslavio se nakon takmičenja u popularnom muzičkom takmičenju, a nakon toga, svaka pesma koju je objavio postala je svojevremeni hit.

Kako ljubavne priče imaju čudnovate pute, tako je i njegova sa pevačicom Nikolinom Kovač, a kako je izgledao njihov prvi susret otkrio je u emisiji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića.

Prvo je njima dvoma priređen kratak video materijal njihovog dueta u pomenutom takmičenju, a ona je pevač otkrio.

04:39

DOLAZI ONA U KRATKOJ HALJINI, MISLIO SAM DA JE HOSTESA, A NE DA RADIMO ZAJEDNO Kapor otkrio početak zabavljanja sa Nikolinom!

- Tada smo bili samo kolege, samo smo se upoznali. Bla je posebna neka energija. Ovo je bio duet Ane Kokić i mene, rekli mi da pevam duet sa Nikolinom Kovač, i nije tada krenulo između nas, tada smo samo otpevali i sve je bilo super. Tek smo krenuli da se zabavljamo kada smo radili zatvaranje jednog kluba, rekli su mi da radim sa Nikolinom, došli mi tamo, namestili ton i sve. Bili smo u delu za muzičare i tada vidim ulazi jedna devojka, haljina zakopčana gore, a dole nešto kraća, plava kosa, ona ulazi i ja kažem kumu da je upoznajem večeras - započeo je pevač, pa nastavio:

- Nisam prepoznao da je ona. Ona ide, ide, ide, vidim dolazi gore, reko super radi u ovom reonu, ja mislio ona hostesa. Ona dolazi, upoznaje se sa nama, a ja rekao da će sedeti pored mene. Od tada smo krenuli.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:58

Nikolina Kovač i Saša Kapor stigli na rođendan GORKOG LISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track