OVO JE SOBA GDE ĆE BORAVITI BEBA CARA I ALEKSANDRE! Samo da vidite ostatak stana, sve lepo skockano i uređeno
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Shutterstock

slatko

OVO JE SOBA GDE ĆE BORAVITI BEBA CARA I ALEKSANDRE! Samo da vidite ostatak stana, sve lepo skockano i uređeno

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" i pobednica šeste sezone popularnog rijalitija, Aleksandra Nikolić, ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi.

Pre tri dana, 17.4.2024., Aleks se porodila i na svet donela svoju prvu ćerku, koju je dobila iz ljubavi sa bivšim cimerom iz rijalitija, Filipom Carem.

Devojčica je dobila ime Leona, koje je popularno u Hrvatskoj i znači "lavica".

Aleksandra se malo pred porođaj pomirila sa Filipom, koji je nestrpljivo čekao da postane otac, a kada se Leona rodila, organizovao je veliko slavlje i vatromet u njenu čast.

1 / 3 Foto: Printscreen

Na slavlju je bio poslužen i posebno odabran ketering, kojim se Aleksandra danas pohvalila. Tom prilikom mogli smo da vidimo i njen stan u kome će da živi sa naslednicom.

Dnevni boravak spojen je sa malom kuhinjom, a između je šank. Prostorija je u belim tonovima, a po zidovima su fotografije koje je Aleks sama kreirala, što je jednom prilikom i snimila za svoj TikTok.

Ugaona sofa je u sivoj boji, baš kao i tepih, a pojedini detalji su u zlatnoj boji. Takođe, možemo videti i stepenice koje vode na sprat, pretpostavlja se, do spavaće sobe.

Bivša zadrugarka jednom prilikom je prikazala i kako izgleda kutak za njenu princezu.

1 / 3 Foto: Printscreen

Sve je u roze tonu, a preko Leoninog krevetića je beli baldahin sa roze mašnom, a natpis preko jastuka je posebno privukao pažnju jer na njemu piše "carica", što aludira na prezime devojčice.

Osim Leonine posteljine, vidimo da i Aleksandra ima pravu, devojačku posteljinu u roze boji.

Da li će se u taj stan nakon Aleksandrinog izlaska u porodice useliti i Filip ili će zajednički, porodični život nastaviti u Crikvenici, odakle je Car, ostaje da vidimo.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:28

Isplivali jezivi privatni snimci krvave glave Ane Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track