"KOLEGE PRED NASTUP ŠMRČU, A JA PIJEM LEKOVE ZA SMIRENJE" Dara Bubamara ne može da smiri svoju energiju: Volim blud i nemoral!
Foto: Privatna Arhiva

"KOLEGE PRED NASTUP ŠMRČU, A JA PIJEM LEKOVE ZA SMIRENJE" Dara Bubamara ne može da smiri svoju energiju: Volim blud i nemoral!

Stars -

Dara Bubamara gostovala je u potkastu gde je govorila o svom privatnom životu, karijeri ali i anegdotama sa ranijih nastupa. Pevačica je i do detalja ispričala kako je voditelja na romskoj svadbi gađala flašom.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Pevačica je pričala i o svojoj energiji koju je uporedila sa svojim kolegama:

- Ja imam nenormalnu energiju, ja često pijem i lekove za smirenje. Moje kolege pred nastup šmrču a ja pijem lekove za smirenje. Moja energija je nenormalna, to nije normalno, ja sam i propušila da bi imala gde da izbacujem energiju. - rekla je pevačica u potkastu "Vostakact".

Nakon toga pričala je i o turneji u Americi kada je jedan kolega od previše posla čak pao u nesvest, a onda je otkrila i koji joj je omiljeni grad u Americi.

- Volim i Majami i Čikago to je ludilo, ali najviše mi se sviđa Las Vegas, jest da je to grad koji je blud i nemoral ali ja volim brate. - rekla je Bubamara.

Podsetimo, pevačica je bez dlake na jeziku opisala momenat kada se ispred nje na nastupu u jednom klubu pojavio dečko koji je usled tuče zadobio povrede, gde mu je cela glava bila krvava.

Dara Bubamara
foto: PrintScreen Instagram

- Na svakom mom nastupu, ispadne neka tuče. Eto to je neko nepisano pravilo i ja sam više ogugla na takve situacije i prizore. Bilo je i pucanja i tuče, ali ljudi jednom ja pevam kad ispred mene se pojavljuje lik cela glava mu krvava. Ja gledam stoji čovek ispred mene sav krvav. Ja ga pitam šta mu je, jel dobro on kaže da mu nije ništa.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track