SUZANA MANČIĆ GAZI SEDMU DECENIJU, A KADA SE SKINE I DALJE MAMI UZDAHE: Evo kako voditeljka izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)
Foto: Kurir televizija

SUZANA MANČIĆ GAZI SEDMU DECENIJU, A KADA SE SKINE I DALJE MAMI UZDAHE: Evo kako voditeljka izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

Stars -

Voditeljka i glumica Suzana Mančić (67) važila je za jednu od najlepših mladih dama bivše Jugoslavije. Danas je lepota nije napustila, a čuvena "Loto devojka" jedna je od retkih koja se ne stidi da pokaže kako izgleda njeno telo u sedmoj deceniji.

Suzana Mančić
foto: Kurir Televizija

Suzana je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i tom prilikom je otkrila da je prezadovoljna stanjem svog tela i kože.

- Drage žene, moram da se pohvalim: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tela i kože! Ali moram da kažem, ovo je trud i rad koji sam započela još prošlog leta sa neverovatnim tretmanima endosfere, bila sam uporna. Zahvaljujem se ljubaznom i požrtvovanom osoblju. Divne devojke koje se trude da izvuku maksimum. I uspele su. Bolje ne može - napisala je Suzana Mančić tada.

Suzana Mančić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, voditeljka je nedavno priznala da vodi računa o ishrani.

Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Večera dođe kao nagrada: puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek - govorila je Suzana.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track