"JELA SAM HLEB I JOGURT, A ONDA POŠEĆERIM KAD MI SE JEDE SLATKO..." Lepa Brena otkrila potresne detalje života na ivici siromaštva
Foto: Promo

"JELA SAM HLEB I JOGURT, A ONDA POŠEĆERIM KAD MI SE JEDE SLATKO..." Lepa Brena otkrila potresne detalje života na ivici siromaštva

Stars -

Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

- Zahvaljujući ocu, zavolela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila da upišem turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom periodu sam teško izlazila na kraj sa troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi da ispunim neke želje, klasične studentske, na primer da sa svojim kolegama otputujem na ekskurziju. Jela sam hleb i jogurt, a ako bih htela nešto slatko, onda bih to pošećerila – rekla je Brena jednom prilikom, pa istakla da se tokom najtežeg perioda vratila u porodični dom, jer više nije mogla da izdrži nemaštinu.

Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

- Stajala sam na autobuskoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo sa tmurnim oblacima. Počela je da pada kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i šćućurio se pored mojih nogu. Sevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvetlilo u glavi. Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke. Sačekala sam autobus, otišla onako mokra u stan da se presvučem, uzela kofer i vratila se u Brčko - rekla je pevačica za "Informer".

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:12

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track