SPAJALI SU JE SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM, BILA JE NAJMOĆNIJI GLAS 90-IH, PA POTPUNO NESTALA: Evo zašto se povukla iz javnosti!
Foto: Printskrin Youtube

SPAJALI SU JE SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM, BILA JE NAJMOĆNIJI GLAS 90-IH, PA POTPUNO NESTALA: Evo zašto se povukla iz javnosti!

Stars -

Ceca Slavković harala je devedesetih godina, pored bogatog glasa plenila je specifičnim osmehom i životnom radošću, te je bila jedna od omiljenih pevačica.

Jedna od retkih koja je mogla da pored Kalipi otpeva pesmu "Bato", a pored tuđih mesama koje je maestralno pevala, stvorila je i sopstvene hitove koji se slušaju i dan danas.

Ceca Slavković
foto: Printskrin

U to vreme spajali su je sa Željkom Joksimovićem sa kojim je i poslovno sarađivala, a pored svojih pesama pisala je i za druge izvođače. U jeku slave potpuno je nestala sa scene a mnogi su mislili da je prestala da se bavi muzikom, iako to nije slučaj jer Ceca sada radi "iza kamera".

"Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim. Da li ću se jednog dana vratiti – ko zna", izjavila je svojevremeno pevačica, pa dodala:

"Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere", izjavila je Slavkovićeva.

Ceca Slavković
foto: Luka Šarac

Bonus video:

28:09

Nije sve tako crno BEST OFF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track