GALA SLAVLJE U DOMU MAJE BEROVIĆ: Krštenje sina u Hramu Svetog Save, 500 zvanica i veselje u luksuznom hotelu, svi detalji
Foto: Printscreen/Instagram

GALA SLAVLJE U DOMU MAJE BEROVIĆ: Krštenje sina u Hramu Svetog Save, 500 zvanica i veselje u luksuznom hotelu, svi detalji

Stars -

Maja Berović pre tri godine sa suprugom Alenom dobila je sina Lava, kojeg će krstiti 23. juna.

Kako saznaju domaći mediji, pevačica i biznismen su odlučili da ovaj divan događaj ozbiljno proslave, pa će upriličiti proslavu za oko 500 ljudi.

Maja Berović
foto: Printscreen

Naime, Maja i Alen će sina krstiti u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala proslavu će upriličiti u jednom prestižnom hotelu.

- Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor blizak pevačici za domaće medije.

Maja Berović
foto: Printscreen YouTube

Inače, Maja je jednom prilikom govorila o svojoj veri i o tome kako njena porodica proslavlja Vaskrs.

- Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

- Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs - pričala je pevačica.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:49

Maja Berović sa mužem došla na Dinov koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track