GOVORIO DA PUTUJE POSLOVNO, A VODIO LJUBAVNICU NA PUT OKO SVETA! Voditeljku muž ostavio zbog ćerke folkera, sve saznala iz medija
Foto: Aleksandar Sokić, Pritnscreen/Instagram

GOVORIO DA PUTUJE POSLOVNO, A VODIO LJUBAVNICU NA PUT OKO SVETA! Voditeljku muž ostavio zbog ćerke folkera, sve saznala iz medija

Stars -

Suprug Helene Topalović, Dragan Aleksić je pre odnosa sa njom, bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom takođe ima dete.

Jelena Dimitrijević, Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, kako se ranije pisalo voditeljka Jelena Dimitrijević, prolazila je kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena u vezi sa Draganom Aleksićem.

Kako su mediji pisali, voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - pričao je izvor, koji je blizak atraktivnoj plavuši i dodao tada da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

Jelena Dimitrijević
foto: Printscreen/Youtube

- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor.

Helena Topalović
foto: Printscreen

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici - rekao je tada izvor.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:06

Helena Topalović pokazala bujno poprsje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track