OVO JE ROĐENA SESTRA DIVNE DNK! Optužila Marka da je bio sa njom, u javnosti se pojavila samo jednom: Rođene su sa istim problemom
Foto: Printscreen

OVO JE ROĐENA SESTRA DIVNE DNK! Optužila Marka da je bio sa njom, u javnosti se pojavila samo jednom: Rođene su sa istim problemom

Stars -

Divna i Marko DNK gostovali su u jednoj emisiji, gde je nastao opšti haos, a optužbe, koje su izrekli jedno drugome, zapanjile su Srbiju.

Marko DNK
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Divna je rekla da je njen muž Marko spavao sa njenom sestrom Milicom, nakon čega je Marko kazao kako je Divna imala odnose sa svojim bratom po ocu.

Naime, rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala baš u emisiji "DNK", a ona i njen suprug Marko su nakon toga ušli u rijalitiji.

Divna DNK
foto: Printscreen

Sestra Milica, Divnu je jednom prilikom posetila u rijalitiju tokom novogodišnjih praznika, a sličnost između njih dve je velika.

Njena sestra Milica rođena je sa istim problemom. Međutim, ni jedna ni druga nisu uspele da ga otklone.

Podsetimo, Divna ima dve rođene sestre i tri polubrata, a jedan od njene braće je svojevremeno otkrio zašto su bivša zadrugarka i njena sestra rođene sa problemom kičme.

Divna DNK
foto: Sonja Spasić

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

Kako izgleda život Marka i Divne DNK

Kako bismo saznali kako izgleda njihov život posle "Zadruge 6", posetili smo Marka i Divnu DNK pre nekoliko meseci, koji su nam na samom početku razgovora otkrili da su zaradili dobru sumu novca od televizije "Pink".

- Radimo, vredni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u "Zadruzi", najbolji do sada - pričao je Marko, dok se njegova supruga nadovezala:

Marko Kocić, Divna DNK, pretnje, Zadruga
foto: Svet / N.Kostić

- Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo - istakla je Divna za "Blic" i otkrila da postoji mogućnost da im se sin Ivica i ćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.

- Postoji mogućnost da nam se vrate deca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro - poručila je Divna.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:04

STARS EP 291

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track