ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE VOZI AUTO OD 150.000 EVRA! Jelena Vučković ne zaostaje za kolegama, i ona dala ogromnu cifru za ovu zver!
Foto: Printscreen/Premijera

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE VOZI AUTO OD 150.000 EVRA! Jelena Vučković ne zaostaje za kolegama, i ona dala ogromnu cifru za ovu zver!

Stars -

Mercedes G klase već dugo se smatra automobilskom ikonom i jednim od najkomforijih automobila, a takvog je uverenja svakako i pevačica Jelena Vučković, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ koja je nedavno pazarila skupocenu mašinu.

Rade Vučković, Goca Božinovska, Jelena Vučković
foto: Nenad Kostić

Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića sve je iznenadila kada se u Grandu pojavila u luksuznom terencu, a kamere su je snimile kako izlazi iz svog novog vozila na jednom parkingu u beogradskom naselju Košutnjak, što možete pogledati ovde.

Pored skupocenog automobila, Jelena je bila maksimalno doterana.

Prava magija nastala je kada je pevačica izašla iz džipa i zakoračila na Košutnjak u ljubičastim pantalonama i sjajnoj top majicu istog dezena.

Zanosni stajlnig ostavljao je bez daha, a otkriveni stomak i aksesoari isticali su njenu lepotu zbog koje su se mnogi okretali za njom.

Jelena Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Oni koji su se zatekli na licu mesta ne znaju da li pre da gledaju u prelepu Jelenu ili u predivan SUV čija cena u polovnoj verziji iznosi oko 150.000 evra, dok novi modeli sa „Brabus“ opremom i pojačanim snažnim motorom dostižu čak fantastičnih milion evra.

Ovakav auto vozi i njena koleginica Jana, ali i Sloba Radanović.

Kurir/Grandonline/Preneo: I.L.

Bonus video:

03:17

POČINJE SLAVLJE U SURČINU! Goca Božinovska presrećna: I za obične žurke polomimo POLA KUĆE, kamoli za OVAKO NEŠTO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track