"KAKVA BOMBETINA" Ena Popov u crnom kupaćem kostimu sa čipkom zapalila mreže, komentari samo pljušte (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

"KAKVA BOMBETINA" Ena Popov u crnom kupaćem kostimu sa čipkom zapalila mreže, komentari samo pljušte (FOTO)

Stars -

Voditeljka i bivša takmičarka "Velikog brata", Ena Popov (37) trenutno je na odmoru odakle deli svoje fotografije na kojima zavodljivo pozira.

Ena Popov
foto: Kurir televizija

Naime, Ena je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu sa čipkom koji je dodatno naglasio njene obline.

- Malo drugačije "Razglednice", napisala je Ena Popov, a komentari su se nizali poput: "Vau, bomba, "Goriš", "Kakva bombetina"...

U braku sa biznismenom

Inače, Ena Popov se proslavila učešćem u "Velikom bratu" i vezom sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, a nakon toga je vodila par emisija na malim ekranima, što je bilo zapaženo.

Ena Popov je, inače, već godinama je u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, a, pošto se retko pojavljuju zajedno, malo ko zna kako on zapravo izgleda. Dobili su dve ćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila, dok privatni život mahom krije.

- Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje - ispričala je Ena jednom prilikom o braku sa Nenadom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track