USPOMENA IZ DETINJSTVA ZA 1. MAJ KOJU NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Snežana Đurišić za praznik rada dobila batine: Morale smo da pazimo
Foto: Dejan Miličević

USPOMENA IZ DETINJSTVA ZA 1. MAJ KOJU NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Snežana Đurišić za praznik rada dobila batine: Morale smo da pazimo

Stars -

Snežana Đurišić otkrila je da je oduvek volela Prvi maj i prisetila se kako je ovaj praznik provodila u detinjstvu.

Snežana Đurišić
foto: Dejan Miličević

- Sećam se kada sam bila mala za 1. maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lepe haljine. Onda nas mama lepo obuče i mi idemo sa drugaricama, ali morale smo paziti da se ne isprljamo. Sećam se jednog Prvog maja da sam dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala - prisetila se Snežana.

Snežana Đurišić
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, nedavno se pojavila lažna vest o tome kako je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo, a pevačica nije krila koliko ju je ova vest potresla.

Vanja Milošević, Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje - rekla je ona tada između ostalog.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track