PEVAČ DOŽIVEO NEZGODU! Kiki Lesandrić pao sa VELIKE VISINE i zadobio povrede! Evo kako se sada oseća
Foto: Vladimir Šporčić

DETALJI

PEVAČ DOŽIVEO NEZGODU! Kiki Lesandrić pao sa VELIKE VISINE i zadobio povrede! Evo kako se sada oseća

Stars -

Pevač i muzičar Zoran Kiki Lesendrić doživeo je ozbiljnu nezgodu kada je pao sa drveta, a pukom srećom posledice nisu bile tragične.

Pevač je u razgovoru priznao da je pao sa velike visine, i otkrio da je zadobio povrede koje ga još uvek ometaju da se lagodno bavi svojom omiljenom rekreacijom - tenisom.

-Nešto sam povredio rame, pa sam malo posustao - rekao je Kiki i objasnio kako je došlo do nezgode.

Kiki Lesandrić
foto: Kurir televizija

-Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić - priznao je frontmen grupe „Piloti“ koji se peo na drvo kako bi pomogao svom ljubimcu.

-Tako je, peo sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli pravi Aca „Rescue Team Serbia“ i spasli je profesionalno - dodao je roker.

Kiki je priznao da ni sam nije bio svestan opasnosti kojoj se izložio pokušavajući da spase mačku.

Kiki Lesandrić
foto: Vladimir Šporčić

-Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povređen - rekao je Kiki.

Pevač je otkrio i sa koje je visine pao.

-To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i… – otkrio je frontmen „Pilota“.

Muzičar je priznao da nije ni jednog trenutka razmišljao da bi nešto moglo da pođe po zlu, s obzirom da se kao mladić često peo na drvo.

-Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka- ispričao je pevač.

Kiki Lesandrić

U svemu ovome bitno je da je njegova mačka na kraju prošla nepovređeno.

-Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahteva izvesno vreme , jer rame je možda i najteže za povredu - zaključio je Kiki.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

05:19

STARS EP 300

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track