ACO PEJOVIĆ EMOTIVNOM PESMOM NAJAVIO NOVI ALBUM! "Soba 501" pesma je kojom Aco Pejovic s ponosom najavljuje svoj novi album!
Foto: Dušan Petrović/Milica Protić

Nakon nekoliko godina pauze

ACO PEJOVIĆ EMOTIVNOM PESMOM NAJAVIO NOVI ALBUM! "Soba 501" pesma je kojom Aco Pejovic s ponosom najavljuje svoj novi album!

Stars -

Nakon nekoliko godina pauze, kada je o studijskim albumima rec, Aco Pejović poslednjih meseci vredno je radio spremajuci pesme za svoje obozavaoce, pa je tako danas izasla prva od tri kompozicije, koje ce najaviti kompletan album.

Novu pesmu tekstom potpisuje Mira Mijatovic, dok je muzika i aranzman delo Saska Nikolica. Spot je radjen u teatru KPGT pod dirigenetskon palicom Ljube Radojevica, pa je sve bilo gotovo za nekoliko dana.

Aco Pejović
foto: Dušan Petrović/Milica Protić

"Pesma Soba 501 samo je uvod u ono sto sam spremio za vas. Ona najavjjuje moj novi album i odlucio sam da vam je predstavim prvu, jer sa sobom nosi posebnu emociju." izjavio je Pejovic dodajuci da se druge dve pesme ocekuju sutra i prekosutra, dok ce ceo album izaci sredinim maja.

1 / 6 Foto: Dušan Petrović/Milica Protić

Inace, nije zgoreg pomenuti da se na novom albumu nalaze imena nasih najpoznatijih autora, da su urađeni i spotovi, te da Aco nije stedeo kako bi album izgledao i zvucao vrhunski!

Pesmu 'Soba 501" mozete poslusati na linku u nastavku teksta:

Bonus video:

00:31

Aco Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track