MIRZA SELIMOVIĆ POSVETIO PESMU TEK PREMINULOJ MAJCI: Emotivni snimak kida dušu, kolege u suzama
Foto: Printskrin

tuga

MIRZA SELIMOVIĆ POSVETIO PESMU TEK PREMINULOJ MAJCI: Emotivni snimak kida dušu, kolege u suzama

Stars -

Pobedniku „Zvezda Granda“ Mirzi Selimoviću juče je preminula majka Nedreta, a pevač se od nje oprostio emotivnim rečima, ali i pesmom zbog koje su mnogi zaplakali.

Pevačeva majka izgubila je bitku nakon kraće bolesti zbog čega se Mirza oglasio na društvenim mrežama i ovu tužnu vest podelio sa prijateljima, kolegama i fanovima.

–Odmori se najdraža moja, voli te tvoj Mirza– napisao je pevač, a potom sa knedlom u grli i iz gitaru posvetio majci emotivnu baladu Džeja Ramadanovskog pod nazivom „Živote ženo bez morala“.

-Još jedan tmuran prođe dan- napisao je Mirza i izazvalo lavinu komentara i reči podrške svojih kolega.

„Napravila je ljudinu od tebe“, „Delimo tvoju bol“, „Ovo je baš iz srca“, „Suze idu gledajući tu tugu“, „Jako nam je žao, neka vam Bog da snagu“, „Ovo je nešto najemotivnije, budi jak“, samo su neke od reakcija na Mirzino pevanje tokom najtužnijih dana za njega i porodicu.

Podsetimo, pre samo deset dana Mirza Selimović se oglasio na društvenim mrežama i zamolio sve ljude dobre volje da daju krv za njegovu majku.

Naime, Mirza je putem svog Instagram profila otkrio da su njegovoj majci Nedreti potrebni trombociti, te pozvao na pomoć.

Mirza Selimović
foto: Printscreen

-Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam – napisao je pevač tada.

Grand / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:21

NIKADA SE NEĆU ŽENITI! Mirza Selimović za Kurir TV otkrio zašto izbegava da stane na ludi kamen: OVA STVAR MU NAJVIŠE SMETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track