OVDE ĆE ĆERKE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA NASTAVITI ŠKOLOVANJE! Odluka da odu u inostranstvo doneta još pre nekoliko godina
Foto: Privatna arhiva

OVDE ĆE ĆERKE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA NASTAVITI ŠKOLOVANJE! Odluka da odu u inostranstvo doneta još pre nekoliko godina

Stars -

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja. Sa svega par meseci prvo starija Atina, a potom i mlađa Nika pozirale su sa slavnim roditeljima za naslovne strane domaćih magazina, pa je i logično što je javnost toliko zainteresovana za njih.

Pojavom društvenih mreža fokus na obe mezimice pevačice i fudbalera je znato veći. Mediji ih prate u stopu, njihove aktivnosti, modni odabiri, fotografije sa putovanja zauzimaju veliki medijski prostor, a sve u cilju da se bar malo dotakne Karleušina svakodnevnica i realnost.

Jelena Karleuša, Nika Tošić, Atina Tošić
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/karleusastar, Nemanja Nikolić

Za razliku od mlađe Nike, koja je otvorila TIk Tok i tamo je vrlo aktivna, starija Atina kao da se u poslednje vreme malo umorila od novinskih naslova. Vrlo je oprezna sa objavama, a osim jednog izleta u svet modelinga, kada su Dušku i Jeleni svi čestitali nije do sada, bar ne javno, pokazala sklonost ka drugim profesijama.

Nika takođe nikada nije ukazala na to čime bi volela da se bavi, ono što je sigurno je da ni nju ni sestru estrada ne zanima.

Pohađaju privatnu osnovu i srednju školu i za sad su odlični đaci. Sigurno je da one u razgovoru sa roditeljima već dele nekakve želje za koje će najverovatnije doznati tek kada bude bilo potrebno da upišu studije.

Jelena se jednom osvrnula na taj segment svoje privatnosti i istakla da će se njene mezimice školovati u inostranstvu.

- Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi - rekla je davno Karleuša, koja naslednicama želi samo najbolje, a budući da one nastavu pohađaju dvojezično sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije.

Već sada one obožavaju da putuju i istražuju nepoznate predele, kulture i gastronomiju.

Jelena im je vrlo posvećena, a upravo zbog njih i njihovog zdravog razvoja još uvek se nije odlučila da pristane na razvod sa Duškom Tošićem, sa kojim kako tvrdi razgovara preko advokata, dadilje i dece.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

- Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – rekla je ranije pop diva, koja porodicu za sada drži na okupu, ali čini se da će svoje golubice ona uskoro morati da pusti iz gnezda.

Atina je napunila 15, Nika 14 godina za najviše 4 do 5 godina one će napustiti vilu na Dedinju i otisnuti se u svet, gde ih čekaju velike mogućnosti.

Kurir/Story/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:23

Jelena Karleuša u Šoping Molu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track