VRANJEŠ I SESTRA LEGIJINE ŽENE SE ODLUČILI NA OZBILJAN KORAK! Dok pripreme za venčanje teku, oni uradili jednu stvar!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, screenshot

novi detalji

VRANJEŠ I SESTRA LEGIJINE ŽENE SE ODLUČILI NA OZBILJAN KORAK! Dok pripreme za venčanje teku, oni uradili jednu stvar!

Stars -

Kao bomba je nedavno odjeknula vest da se Ognjen Vranješ ženi sestrom supruge Milorada Ulemeka Legija, beogradskom lepoticom Marijom, a budući mladenci su odskoro počeli i zajednički život. Ljubav između sportiste i njegove buduće supruge cveta, iako još uvek nisu zvanično odlučili kada će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav.

Ognjen Vranješ
foto: Printscreen, Shutterstock

Sportista privatni život čuva samo za sebe, ali kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Marija se uselila kod Vranješa u stan.

- Srećni su i spokojni jer se ne eksponiraju javno, niti na društvenim mrežama pokazuju svoju ljubav. Intimu čuvaju samo za sebe. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su zaljubljeni. Nekretnina koju je Ognjen kupio u Beogradu još pre nekoliko godina je luks i sve je urađeno u modernom stilu. Uskoro će se venčati, ali sve detalje o tome drže u tajnosti. Svadba će najverovatnije biti na jesen. Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje želeti u budućnosti da dele s javnošću svoju privatnost. Mislim da će, kao i dosad, taj deo života držati za sebe - priča naš izvor i dodaje da Ognjen nikad nije bio srećniji nego otkad je s Marijom.

Ognjen Vranješ, Milorad Ulemek Legija
foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Printscreen

Iako se posle 13 godina vratio u srpski fudbal i prošle godine postao najveće pojačanje kluba s Banovog brda, ponude da zaigra izvan zemlje stižu sa svih strana. Igrač bogate karijere, koji je nastupao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, iza sebe ima i učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

Ognjen Vranješ
foto: Printscreen

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Vranješom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Stars, Stars Naslovna, Stars 14.5.2024.
foto: Kurir
02:05

Smederevac zapevao na krštenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track