IRINA I DOKTOR LUMPOVALI DO JUTRA! Isplivala fotka iz noćnog provoda, voditeljka se pripila uz njega, pokazali kako uživaju FOTO
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

uživaju U LJUBAVI

IRINA I DOKTOR LUMPOVALI DO JUTRA! Isplivala fotka iz noćnog provoda, voditeljka se pripila uz njega, pokazali kako uživaju FOTO

Stars -

Voditeljka Irina Vukotić trenutno uživa u ljubavi sa doktorom Radmilom Jankovićem, a nekada je bila u braku sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem sa kojim ima ćerku Iskru.

Irina Vukotić i doktor Radmilo uživaju u ljubavi, a njihova zajednička fotografija svedoči koliko su srećni.

Irina Vukotić
foto: Printscreen Instagram

Srećni par bio je u izlasku sa prijateljima, pa je voditeljka trenutke sreće podelila i sa onima koji je prate na Instagramu.

Irina je nedavno povodom njegovog rođendana objavila fotografiju s odmora na Kubi i jasno je da su doktor i ona srećan par.

Irina Vukotić
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

dr Radmilo Janković, Radmilo Janković
foto: Zorana Jevtić

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

- Hvala mojim prethodnicima: prof. dr Nebojši Lađeviću , prof. dr Vojislavi Nešković , prof. dr Predragu Romiću, prof. dr Draganu Vučovićuc na velikom legatu koji su mi ostavili da čuvam i vodim. Hvala anesteziolozima Srbije na poverenju a iznad svega, hvala i slava našim učiteljima, velikim profesorima koji su utemeljili profesiju kojom se ponosimo - naveo je tada prof dr Janković.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:08

Prva voditeljka slagalice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track