ZIMSKA OAZA MIRA JELENE KOSTOV ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Kuća na Goliji odiše toplinom i romantikom, ovde se krije od gradske vreve
Foto: Printscreen/Instagram

ZIMSKA OAZA MIRA JELENE KOSTOV ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Kuća na Goliji odiše toplinom i romantikom, ovde se krije od gradske vreve

Stars -

Jelena Kostov zajedno sa suprugom ima oazu mira na Goliji, koja je prava, topla vikendica za uživanje i odmor.

Jelena Kostov
foto: Printscreen/Instagram

- Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima - rekla je Jelena otkrivši da tamo ima potpuno drugačiji životni tempo, što joj posebno prija.

- Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah ispred ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila - ispričala je pevačica svojevremeno za Blic, dok im se u uživanju u međuvremenu pridružila i ćerka Mila.

Inače, suprug je Jelenu zaprosio na njen 31. rođendan, tako što joj je umesto poklona dao verenički prsten. Iznanadio ju je stavivši joj dijamantski nakit u čašu šampanjca. Ubrzo su se i venčali, iako svadbu, nikada nisu pravili.

Kurir.rs/Blic

03:17

Izjava Jelene Kostov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track