OVAKO JE BOGDANA IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA VELJKA: Evo na šta je Ražnatović pao (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

OVAKO JE BOGDANA IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA VELJKA: Evo na šta je Ražnatović pao (FOTO)

Stars -

Bogdana Ražnatović juče se porodila i na svet doneka trećeg sina.

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Ponosni roditelji nasledniku su dali ime Isaije, a porodica i prijatelji su slavili do kasno u noć.

Bogdana je godinama u braku sa Veljkom Ražnatovićem, a kada je uplovila u vezu sa njim postala je poznata javnosti i odmah ukrala simpatije.

Bogdana Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Ražnatovića su volele devojke, a mnogi su komentarisali da je ona njegova najlepša izabranica do tad. Upoznala ih je njegova sestra Anastasija, a Veljko je govorio da je odmah znao da je Bogdana žena za ceo život.

Bogdana Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Malo ko zna kako je Cecina snajka izgledala pre nego što je upoznala Veljka.

Bogdana se uspešno bavila košarkom i bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na „Prvenstvu Evrope“.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Sa ekipom „Radivoje Korać“ nešto kasnije je osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i vicešampion „Ženske regionalne lige“ i finalista Kupa „Milan ‒ Ciga Vasojević“.

Ako je suditi po najnovijim fotografijama, Bogdana je od tada posećivala plastičnog hirurga, ali intervencije nisu umanjile njenu lepotu.

Bogdana Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Ponosna mama tri sina i danas ima vitku figuru i važi za jednu od najlepših žena domaće javnosti, a Veljko je nedavno govorio o njoj kao ženi.

- Od kako sam sa Bogdanom, ja sam prodisao. Važno je imati ženu koja sanja iste snove kao i vi, koja vam je podrška u svemu. Ovo je sve od Boga, sva tri sina. Ništa nismo veštački, ni ovo... Nismo znali šta je, kako je Bog rekao tako je i bilo. Ja se nadam da će četvrto... Mislim, mi ćemo sad malo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom... (smeh) Ali, nadam se stvarno da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza najmlađa.

Bonus video:

00:08

Bogdana i Veljko uhvaćeni u prisnom zagrljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track