OVO JE SEOSKO IMANJE LUNE I MARKA! Kupili 17 ari placa, planirali da izgrade kuću, kamin i bazen, u dvorištu BUNAR (FOTO)
Foto: ATA images

OVO JE SEOSKO IMANJE LUNE I MARKA! Kupili 17 ari placa, planirali da izgrade kuću, kamin i bazen, u dvorištu BUNAR (FOTO)

Stars -

Suprug Lune Đogani, Marko Miljković stigao je danas na saslušanje sa lisicama na rukama u pratnji policije nakon što je priveden zbog svađe sa komšijama.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Marko Miljković je i dalje na saslušanje povodom skandala koji se dogodio na Bežanijskoj kosi, a Luna Đogani se još nije oglašavala ovim povodom.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Inače, pre nekoliko godina, Marko Miljković i Luna Đogani kupili su plac na selu i tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

Miljković je pre nešto više od godinu dana odlučio da i Gagiju Đoganiju pokaže imanje koje su pazarili u banatskom selu Mramorak, ali i da proveri kako napreduju radovi na njihovoj vikendici, koja ima i bunar u dvorištu, a sve je to objavio na njegovom i Luninom zajedničkom kanalu na Jutjubu.

Marko Miljković
foto: Printscreen YT

- Imaćemo dečiju sobu veliku, dve spavaće malo dalje od ulice, ima dosta da se radi - započeo je Marko da objašnjava Gagiju, pa nastavio:

- Veliki je plac, planiramo i da napravimo bazen. Plac ima 17 ari, veliko kao fudbalski teren.

Marko Miljković
foto: Printscreen YT

- Imaćemo i veliko kupatilo, a dnevni boravak će biti bruka, imaće tu i kuhinju. Dnevni je veličina jednog stana. Plan je i da u njoj napravimo kamin. U dvorištu ću napraviti kapiju koja se otvara klikom na dugme.

Marko Miljković
foto: Printscreen YT

Gagi: Luna je ljuta na Marka

Inače, i Lunin otac, Gagi Đogani takođe je otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Kurir, Nemanja Nikolić

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao nam je Gagi juče.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:06

Marko Miljković u čekaonici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track