DETALJI KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV MARKA MILJKOVIĆA! Evo ko je pozvao policiju i šta se sve dešavalo u ZGRADI tokom svađe s komšijama
Foto: Nenad Kostić

DETALJI KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV MARKA MILJKOVIĆA! Evo ko je pozvao policiju i šta se sve dešavalo u ZGRADI tokom svađe s komšijama

Stars -

Marko Miljković, danas je, 15. maja, priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Po našem zakonu preti mu kazna zatvora od šest meseci do dve godine.

Marko Miljković
foto: Nenad Kostić

Sud će odlučiti da li će mu biti određen pritvor do 30 dana, a sada su isplivali detalji iz krivične prijave koja je podneta protiv supruga Lune Đogani.

Policiju je, u ponedeljak oko 15 sati, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko Miljković.

- Ona je tvrdila da joj on lupa na vrata, da joj je na terasu bacao jaja i da je oštetio fasadu zgrade. Ne zadugo policiji se javio i Markov komšija A.M. koji je rekao da Miljković galami i preti stanarima u zgradi, ali i u dvorištu. Policija ga je zatekla u stanu u pijanom stanju. Nije imao oružje - kaže izvor blizak istrazi.

Marko Miljković
foto: Kurir

Pijani Marko Miljković je, zatim, kolima Hitne pomoći prevezen u "Dr Laza Lazarević". Zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i pretnji komšiji i policajcima određeno mu je policijsko zadržavnje do 48 sati.

- Miljković koji je bio pijan i u pritvorskoj sobi pretio je policajcima. Lupao je na vrata, vređao ih i nazivao pogrdnim imenima. U jednom trenutku pokušao je da udari policajca, ali ga je ovaj sprečio - dodaje naš izvor.

Kurir/Telegraf/Preneo: I.L.

Bonus video:

02:59

Izjava Gagi Đogani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track