MILJKOVIĆ NAŠAO NAČIN DA ZARAĐUJE I U PRITVORU! Dok traje drama, na Markov račun kaplje ozbiljna LOVA, samo pogledajte OVE CIFRE
Foto: Ana Paunković, Kurir, Shutterstock

vrlo zanimljivo

MILJKOVIĆ NAŠAO NAČIN DA ZARAĐUJE I U PRITVORU! Dok traje drama, na Markov račun kaplje ozbiljna LOVA, samo pogledajte OVE CIFRE

Stars -

Jutjuber i bivši rijaliti učesnik Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama, a danas je nakon šest sati salušanja pušten na slobodu.

Poznato je da Marko zajedno sa suprugom Lunom Đogani ima svoj Jutjub kanal, od kojeg oboje zarađuju. Njihov odnos pratile su brojne turbulencije, a oboje su svoju privatnost izložili javnosti prvobitno u rijaliti programu, a potom i na Jutjubu, gde profitiraju od sadržaja koji dele.

Marko Miljković
foto: Nenad Kostić

Pre nego što je priveden, Marko je zabeliežio snimak u svom stanu nakon dolaska policije. Ovaj video podeljen je na Jutjubu i već broji stotine hiljada pregleda. Tako je Marko i dok je bio u pritvoru pasivno zarađivao od ove platforme.

„Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost“, istakao je Miljković u poslenjem video-snimku na svom Jutjub kanalu pre hapšenja kojim je zabeležio razgovor sa policijom.

Koliko je Marko zaradio od ovog celog haosa?

Kako stoji na zvaničnom sajtu preko kog možete videti koliko svaki jutjuber zarađuje, Miljković i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, dok se ceo njihov kanal procenjuje na cifru od najmanje 36.000 evra, a najviše 217.000 evra.

Sikter tv
foto: Printscreen

ba.youtubers.me

Bonus video:

01:13

Marko Miljković pušten iz pritvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track