EVO ŠTA SPAJA PORODICE ĐOGANI I RAŽNATOVIĆ: Bile su nerazdvojne, zajedno gradile karijeru, a kada su krunisale odnos usledio KRAJ
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

EVO ŠTA SPAJA PORODICE ĐOGANI I RAŽNATOVIĆ: Bile su nerazdvojne, zajedno gradile karijeru, a kada su krunisale odnos usledio KRAJ

Stars -

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u ljubavi sa poznatim fudbalerom. Nemanja Gudelj i pevačica žive u Španiji i jedna od najvećih strasti su im putovanja. Pevačica je nedavno bila u Srbiji povodom rođenja malog Isaija kada je porodično sa najbližima slavila dolazak novog člana porodice.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Pre udaje Anastasija je bila sklona dugim vezama, ali i dugim prijateljstvima. U medijama se često spominje njena drugarica sa kojom je odrastala, Tara Milutinović koja je bila i kuma na venčanju.

Malo ko se seća da je Anastasija bila nerazdvojna i sa Lunom Đogani, sa kojom se redovno oglašavala na društvenim mrežama i kačila zajedničke fotografije.

Luna Đogani
foto: Ata Images

Odrastale su zajedno, spavale jedna kod druge i delile najveće tajne. U to vreme je i Anabela Atijas bila čest gost u vili na Dedinju, a zajedničke fotografije sa Svetlanom Cecom Ražnatović neretko su bile na mrežama.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Luna je bila kao član familije porodice Ražnatović, a prevelika bliskost sa Veljkom Ražnatovićem je iznedrila šuškanja da su jedno drugom bili platonska ljubav što nikada nije bilo dokazano jer njih dvoje to demantovali nekoliko puta.

Ljubav između Anastasije i Lune je kulminirala kada ju je Ražnatovićeva krstila.

1 / 3 Foto: Printscreen

Ubrzo nakon toga odnos im je zahladneo, a Luna je nedavno za Kurir progovorila o bivšoj prijateljici.

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna za Kurir.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Kako je otkrila, uvek će se sećati lepih situacija sa njom, ali i da joj je žao što nisu više prijateljice.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Podsetimo, dok je porodica Ražnatović slavila jedan od najsrećnijih trenutaka u porodici, Luna je sa druge strane doživaljavala pakao zbog supruga Marka Miljkovića koji je nakon svađe sa komšijama i policijom, kao i pokušaja napada na službeno lice završio u pritvoru.

Bonus video:

00:07

Luna Đogani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track