TAMARA ĐURIĆ OPET UGRADILA SILIKONE! Nakon što ih je nedavno izvadila tvrdi da nema lepše žene od one sa GRUDIMA, evo kako IZGLEDA
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

HIT

TAMARA ĐURIĆ OPET UGRADILA SILIKONE! Nakon što ih je nedavno izvadila tvrdi da nema lepše žene od one sa GRUDIMA, evo kako IZGLEDA

Stars -

Starleta Tamara Đurić ponovo se podvrgla nizu estetskih zahvata.

Naime, Tamara je nedavno izvadila silikone iz grudi, a sada je ponovo ugradila silikonske grudi, zatim operisala uši, a potom se podvrgla izbeljivanju kože.

Ovim povodom, Tamara se oglasila i potvrdila sve, a osim toga ona je i na svom profilu na Instagramu objavila video, na kojem je cela u zavojima:

Tamara Đurić
foto: Privatna arhiva

- Tačno je, ali ne bih otkrivala koliko kubika sam stavila. Ostalo ne bih ni komentarisala. Nemam šta kome da polažem račune. Ne prija mi medijska pažnja i ne bih volela više ni sa kim da polemišem o svojim zahvatima, a još manje o privatnom životu - rekla je Tamara, a na onstataciju da su posle nje, mnoge starlete smanjile svoje poprsje, rekla je:

- Puj pike, ne važi! Nema lepše žene od one sa velikim grudima - zaključila je Tamara Đurić.

Inače, kako pišu domaći mediji Tamara Đurić podvrgla se ponovnoj operaciji ugradnje silikona, a ovoga puta, svoje poprsje uvećala je za 550 kubika.

Kako je naveo izvor ona se već 30 dana nalazi u svom domu, u kojem se uz tim negovateljica oporavlja od zahvata.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

- Tamara je uradila nekoliko velikih intervencija. Najpre, stavila je ponovo silikone, i to 550 kubika, a kako bi podmladila kožu, po uzoru na svetske zvezde, skinula je prvi sloj i sada zbog krasti na licu konstantno mora da nosi masku. Strogo joj je zabranjeno da izlazi na dnevnu svetlost, te zbog toga već 30 dana provodi u svom stanu u elitnom delu prestonice. Unajmila je i tim negovateljica koje su sa njom u svakom momentu. Kao šlag na torti, operisala je i uši i sada se oporavlja od svih zahvata - rekao je izvor blizak starleti.

Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:19

Tamara Đjuric uživa u Amstardamu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track