ESTRADA OSETILA I DRUGU STRANU ZAKONA! Roker PLJAČKAO kuće, folker bio na ROBIJI 4 meseca, evo koga je pijanstvo skupo koštalo
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Nenad Kostić

ESTRADA OSETILA I DRUGU STRANU ZAKONA! Roker PLJAČKAO kuće, folker bio na ROBIJI 4 meseca, evo koga je pijanstvo skupo koštalo

Stars -

Mnoge javne ličnosti domaće estradne scene u jednom periodu svog života bile su sa druge strane zakona i zbog toga su neki od njih završili u zatvoru.

Aca Lukas
foto: Petar Aleksić

Aca Lukas je bio uhapšen tokom "Sablje" i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

Bora Čorba, Bora Đorđević
foto: Damir Dervišagić

Bora Đorđević tokom svojih mladalačkih dana pljačkao je bogate kuće i tim novcem sa prijateljem kupovao instrumente. Kada su ih uhvatili prebačeni su u istražni zatvor, gde je Bora proveo sedam dana.

Sinan Sakić
foto: T.Ilić

Sinan Sakić proveo je tri dana u švajcarskom zatvoru, bez prava na advokata i telefonski poziv, i to zato što nije imao radnu dozvolu. Pored Sinana u sličnoj situaciji našle su se i pevačice Jana Todorović i Tea Tairović.

Zdravko Čolić
foto: Kurir televizija

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu kad mu je u džepu nađena poprilična svota deviza.

Džej Ramadanovski
foto: Sonja Spasić

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iza rešetaka našli su se Džej Ramadanovski, koji je pola detinjstva proveo u popravnom domu, Ana Nikolić i Danijela Vranić.

Stefan Đurić Rasta
foto: Printscreen/YT

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je pre tri godine zbog posedovanja narkotika.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:22

ACA LUKAS JE OVAKO ZVAO MARKA BULATA ZBOG FRIZURE! Posle ga pohvalio: Jedini je imao petlju da peva posle mene na splavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track