"PLAČEM VEĆ POLA GODINE PRI POMISLI NA OVAJ DAN" Snežana Dakić napravila gala proslavu naslednici, Laura ZABLISTALA U BELOM!
Foto: Kurir televizija

slatko

"PLAČEM VEĆ POLA GODINE PRI POMISLI NA OVAJ DAN" Snežana Dakić napravila gala proslavu naslednici, Laura ZABLISTALA U BELOM!

Stars -

Snežana Dakić proslavila je ćerki Lauri 18. rođendan.

Voditeljka je svojevremeno bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem sa kojim je dobila naslednicu, a na koju je veoma ponosna, što vrllo često napominje.

Kao samohrani roditelj i ćerka jedinica, njih dve imaju poseban odnos, a Snežana danima prima čestitke i preplavljena je emocijama jer je svoju naslednicu izvela na pravi put.

Ona je ovim povodom upriličila veliko slavlje, a fotografije je objavila na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku:

- Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si - napisala je Dakićeva uz serijal fotografija.

Laura je blistala u beloj svilenoj haljini do poda, koja se vezivala oko vrata dok su cela leđa bila otvorena.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track