KOMŠIJE S BEŽANIJE NE PUŠTA BES! I dalje ljute na Marka Miljkovića jer ih gađao JAJIMA, može da izgubi sve što je stvorio s Lunom
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

KOMŠIJE S BEŽANIJE NE PUŠTA BES! I dalje ljute na Marka Miljkovića jer ih gađao JAJIMA, može da izgubi sve što je stvorio s Lunom

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se našli u centru skandala jer je Miljković ušao u sukob sa komšijama, zbog čega je i bio proveden.

U pritvoru je Marko Miljković proveo 48 sata, a nakon višečasovnog saslušanja pušten je na slobodu. Navodno su komšije na Bežanijskoj kosi i dalje besne na njega što ih je gađao jajima i navodno neće odustati dok Marko ne dobije adekvatnu kaznu.

Za remećenje javnog reda i mira protiv Marka Miljkovića može biti podneta prekršajna prijava i određena novčana kazna. Međutim, za napad na službeno lice Marku preti kazna od jedne do pet godina zatvora.

Marko Miljković
foto: Kurir

Podsetimo, nakon što je Marko Miljković uhapšen odveden je u Urgentni centar, a potom u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan.

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali u rijalitiju Zadruga, a kako je Luna više puta istakla, simpatisala je Miljkovića još kao mala kada je bio učesnik Velikog brata, te se šalila da je oduvek bila njegov fan.

Nakon intimnog venčanja, ljubavni par je dobio dve ćerkice.

kurir.rs/star

Bonus video:

01:13

Marko Miljković pušten iz pritvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track