"ALBUM TEODORE DŽEHVEROVIĆ NISAM ČULA" Katarina Grujić otkrila šta joj je suprug poklonio, a evo i ko ju je RASPLAKAO danas
Foto: Printskrin/Instagram

potkačila koleginice

"ALBUM TEODORE DŽEHVEROVIĆ NISAM ČULA" Katarina Grujić otkrila šta joj je suprug poklonio, a evo i ko ju je RASPLAKAO danas

Stars -

Katarina Grujić danas proslavlja 32. rođendan, a s obzirom da je pevačica jako društvena i ima odličan odnos sa kolegama, kako saznajemo na njenoj žurki biće pola estrade.

Kako je u izjavi za Kurir rekla njene žurke su defitnivno najbolje i traju do rane zore.

Katarina Grujić
foto: Milica Stanojević

- Svi znaju da pravim najbolje žurke. Najbolje piće, najbolja hrana, ispoštujem sve i svakog i moj rođendan se ne završava pre 7 ujutru, pa ćemo odavde da produžimo kod mene kući

Grujićeva je otkrila i kako se oseća na današnji dan:

- Presrećna sam, ali jedva čekam da napunim 40. Mnogo su mi lepe ove tridesete, tako da će mi četrdesete biti još lepše. Nemam problem sa godinama kao moje kolege, ja svaki svoj rođendan volim da slavim i da pravim. To znaju moje kolege i prijatelji. Hvala Bogu samo neka godine nižu - počela je slavljenica

- Sa godinama se menjaju pogledi na svet, moja ozbiljnost, kad sam počinjala sa 20 godina drugačije sam razmišljala nego sada. Jako sam dosta sazrela i uozbiljila sam se.

Katarina Grujić
foto: Milica Stanojević

Na pitanje šta je sebi poželela Kaća je skromno odgovorila:

- Znam da je kliše, ali želim samo da budem zdrava i srećna, kao i moja porodica, sve ostalo mogu sebi da priuštim. Ja sam sebi sve ostvarila. Volela bih i jednog dečaka, da ćerki podarim brata ili sestru. Kao što vidite Katja voli da pozira, voli novinare, fotografe, tako da već vidimo u kom pravcu ide, peva i ima talenta, ali ume i sa loptom da barata.

Pevačica ne krije i sreću što je njen suprug sa njom danas

- Mnogo sam srećna što je došao, što smo svi zajedno i bićemo narednih mesec, dva dok ne ode negde drugde. To mi je najlepši poklon od njega.

Kaća je otkrila i ko ju je rasplakao danas

- Moja drugarica mi je poslala jednu poruku. Sve te stvari koje mi je poželela, ne trebaju sredstva za to samo pomoć od onog gore.

Otkrila je i kako joj se dopadaju novi projekti njenih kolega

- Barbara naravno, jedva čekam i Teu, album Ace Pejovića još nisam poslušala i to mi je krivo, a Teodorin nisam čula, a nisam preslušala ni Milicine nove pesme a ni od Sandre Afrike, ali dajem sada sebi zadatak da to presalušam. I Andrena Čekić mi je pokidala, normalno. Moje pesme će na jesen.

Bonus video:

00:05

Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track