"NASTAVITE DA DONOSITE EKSKLUZIVNE PRIČE!" Milica Pavlović čestitala Kuriru 21. rođendan: Uspeli ste da budete u samom vrhu!
Foto: Mina Dishlenkovich

lepe reči

"NASTAVITE DA DONOSITE EKSKLUZIVNE PRIČE!" Milica Pavlović čestitala Kuriru 21. rođendan: Uspeli ste da budete u samom vrhu!

Stars -

Milica Pavlović od prvog dana pojavljivanja na estradi pod budnim okom je redakcije Kurira. Ispratili smo mnoge stvari iz njene karijere i privatnog života, lepe i ne baš lepe životne trenutke, a imala je i brojne editorijale i naslovne strane.

Milica Pavlović
foto: Mina Dišlenković, Moshi

Pevačica je Kuriru povodom 21. rođendana uputila čestitku i poželela da i dalje budemo u samom vrhu.

- Želim vam najsrećniji rođendan! Od srca vam čestitam na toliko uspešnih godina informisanja regionalne javnosti i želim vam da u budućnosti nastavite da svojim čitaocima donosite ekskluzivne priče, izveštaje i reportaže. Uspeli ste da sve ove godine budete u samom vrhu i, znajući za vašu posvećenost, predanost poslu i osećaju za dobre, objektivne i istinite priče, sigurna sam da će vaši čitaoci nastaviti da vam veruju i poklanjaju poverenje! Živeli za Kurir! - poručila je Milica Pavlović.

Bonus video:

03:13

OGLASILA SE MILICA PAVLOVIĆ ZA KURIR NAKON ŠTO JE POKRADENA: Čula sam se sa Fivosom, pitali su me za dozvolu da ih tuže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja