"VEČERAS SE OSEĆAM UZVIŠENO" SNEŽANA PEVA U ČAST VELIKANIMA! Otkrila i kako pamti Usnuiju kao i koji joj je savet dala
Foto: Premijera

bila sa njom do poslednjeg trenutka

"VEČERAS SE OSEĆAM UZVIŠENO" SNEŽANA PEVA U ČAST VELIKANIMA! Otkrila i kako pamti Usnuiju kao i koji joj je savet dala

Stars -

Snežana Đurišić večeras će se u kulturnom centru "Vlade Divljan" održati koncert "Zvezde među zvezdama" u čast velikana koji više nisu sa nama a koji su ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, Usniju Redžepovu i Predraga Živkovića Tozovca.

Snežana Đurišić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je sa medijima podelila utiske o ovom događaju kao i kako se oseća zbog prilike da večeras peva u čast svojih kolega.

- Ja se večeras osećam uzvišeno. Imam tu čast da publiku podsetim na ono što već znaju ili što su možda negde malo zaboravili, što čisto sumnjam jer su u pitanju pesme velikih pevača, imena, gospode. Večeras je veče Usnije i Tozovca, pevače uz koje sam ja rasla i kao persona i kao pevač. Pripadam generaciju koja je imala sreću da uči od ovakvih ljudi. Usnija je bila jedan divan čovek pre svega, ja nisam od onih ljudi koji o pokojnicima govore sve najbolje, nego govorim onako kako mislim i kako sam sigurna. Kada je Usnija u pitanju, ona je bila dobar čovek, prijatelj, žena koja je svoju tradiciju negovala i čuvala do poslednjeg dana svog života - rekla je pevačica pa nastavila

09:08

Snežana Đurišić

- Kada je ona počela da peva ja sam bila šesti razred. Bila je kod nas u kući sa pokojnim suprugom i od tada je jako volim. Bila je neposredna, lepa, slatka, prirodna. Tada mi je rekla da dobro pevam ali da ne zapostavim školu. Nažalost kasnije se razbolela, bila sam uz nju sve do poslednjeg dana. Poslednji put kada sam je obišla bila je jako loše, jedva je i govorila - rekla je Snežana u intervjuu za Kurir a onda je otkrila i da je mesto u kom se trenutno nalazi podseća na neko loše vreme:

- Ovo je prvi put da sam ovde nakon čudnog lošeg i ružnog događaja koji se desio pre mnogo godina, kada je na ovom mestu izbio požar. Prvi put sam ovde nakon toga i moram da kažem da je jako lepo.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja