MILAN KALINIĆ SE POHVALIO TRBUŠNJACIMA! Voditelj podigao majicu i šokirao isklesanim telom, a njegova žena je tek ZMAJ (FOTO)
Foto: Pritnscreen

MILAN KALINIĆ SE POHVALIO TRBUŠNJACIMA! Voditelj podigao majicu i šokirao isklesanim telom, a njegova žena je tek ZMAJ (FOTO)

Stars -

Glumac i voditelj Milan Kalinić (51) poslednjih godina mnogo pažnje je posvetio svom fizičkom izgledu.

Milan Kalinić
foto: Kurir televizija

Pored zdravih navika Kalinić je u svoju rutinu uveo i redovne treninge, a sada se pohvalio rezultatima.

Naime, nakon napornog treninga, Milan Kalinić je opalio selfi u ogledalu, podigao je majicu i pokazao trbušnjake. Uz sve to je napisao:

- Trenutna forma, idemo dalje, uskoro pravim nešto za sve koji su spremni da prate moja iskustva, tajne, način, pristup i razmišljanje. Kad mogu ja (52), može svako - napisao je on.

Milan Kalinić
foto: Printskrin/Instagram

Milan Kalinić već 17 godina je u skladnom braku sa Sandrom sa kojom ima dvoje dece. Kalinić ne krije koliko je ponosan na besprekoran izgled svoje žene, pa neretko na mrežama objavljuje njene fotografije u kupaćem kostimu.

Milan Kalinić
foto: Dragana Udovičić

Sandra gazi petu deceniju, zategnuta je kao praćka, svaki mišić na njoj se ocrtava, a mnogi kažu da izgleda kao avion za svoje godine.

Milan Kalinić, Sandra Kalinić
foto: Instagram screenshot

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“, rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

52:43

REALNA PRIČA - MILAN KALINIĆ - 08.04.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track