NAJVEĆI HIT RADE MANOJLOVIĆ NIJE BIO NAMENJEN ZA NJU! Pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE: Ta pesma je bila urađena za mene!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PREPUSTILA NUMERU MLAĐOJ KOLEGINICI

NAJVEĆI HIT RADE MANOJLOVIĆ NIJE BIO NAMENJEN ZA NJU! Pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE: Ta pesma je bila urađena za mene!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović proslavila se pesmom "Nikada više", a malo ko zna da ovaj hit nije bio namenjen njoj.

Naime, pesma "Nikada više" pisana je za Ivanu Šašić, ali nakon što je imala privatne probleme ona ju je prepustila mlađoj koleginici koju je upravo ta numera i proslavila.

Rada Manojlović
foto: ATAImages

- Pesma „Nikada više" je urađena za mene. Braja (Dragan Brajović) ju je napisao za mene i ta pesma je bila kod mene dugo. Tada sam bila trudna sa prvim sinom, gde sam imala zdravstvene probleme. U tom momentu sam rekla Braji da ne bih snimala ništa - rekla je jednom prilikom Ivana.

Po njenom mišljenju, od Manojlovićeve je pesma napravila zvezdu.

Ivana Šašić
foto: Kurir televizjia

- Ta pesma je otišla kod Rade Manojlović i napravila zvezdu od nje. Imaš u životu uvek onu priču „nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" – zaključila je tada.

Podsetimo, Rada je započela muzičku karijeru u takmičenju "Zvezde Granda", a potom je nastavila da niže uspehe, te je sada jedna od popularnijih pevačica.

kurir.rs/grand

Bonus video:

00:13

Rada Manojlović čestita Kuriru 21. Rodjendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track