"NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA!" Vrelo izdanje voditeljke Pinka: ULTRAKRATKA haljina otkrila previše, PROVIDELO SE SVE ISPOD NJE!
Foto: Pritnscreen

"NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA!" Vrelo izdanje voditeljke Pinka: ULTRAKRATKA haljina otkrila previše, PROVIDELO SE SVE ISPOD NJE!

Stars -

Voditeljka Pinka Maja Manojlović jedna je od najlepših TV lica, a svojim vrelim izdanjem iznenadila je mnoge.

Publika je navikla da je skoro svakodnevno, kao voditeljku dnevnika, viđa isključivo u stajlinzima primerenim emisiji koju vodi, te je njena poslednja fotografija izazvala haos na mrežama.

Maja Manojlović
foto: Printscreen Instagram

Njene duge noge su bile u prvom planu, a prizor se najviše dopao muškarcima, koji su voditeljki preko društvenih mreža delili samo komplimente.

Ona je sa kolegom Nemanjom Velikićem posetila modnu reviju dizajnera Bate Spasojevića, a ponela je ultrakratku i delimično providnu haljinu u braon boji ispod koje se nazirao donji veš iako je kreacija bila u vidu rolke i dugih rukava.

Preko svega ogrnula je krem sako, a stajling je zaokružila zlatnom torbicom i zlatnim sandalama, koje su dodatno istakle njene vitke noge i isklesano telo.

Kolega Nemanja duhovitio je napisao: “Nije za mlađe od 18 godina”, a voditeljka je istakla da je upravo on zaslužan za fotogrtafije na kojima se vidi koliko je zgodna.

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track