SVI PRIČAJU DA JE MC STOJAN ZABRANIO ZORANI DA PEVA, A EVO ŠTA JE ISTINA! Reper progovorio o vezi sa 22 godine mlađom koleginicom
Foto: Printscreen

otvorio dUŠU

SVI PRIČAJU DA JE MC STOJAN ZABRANIO ZORANI DA PEVA, A EVO ŠTA JE ISTINA! Reper progovorio o vezi sa 22 godine mlađom koleginicom

Stars -

MC Stojan nedavno je ozvaničio vezu sa 22 godine mlađom koleginicom, pevačicom Zoranom Mićanović.

Iako do sada nije želeo previše da govori o odnosu sa mladom koleginicom, Mc Stojan je sada istakao da uživa sa dve decenije mlađom izabranicom.

- Bitno da nam je lepo, da uživamo... Desila se ljubav, onda se desila i duetska pesma. Ona ne govori o našem odnosu! Sledeće će govoriti o našem odnosu i svemu onome što se dešava u medijima. Opisaće celu našu situaciju. Što se tiče našeg odnosa, desio se spontano. Zorana je inteligentna, ima stav, pametna je i jako nam je lepo - rekao je MC Stojan, pa dodao:

MC Stojan
foto: Printscreen Pink

- Ona je mlađa, ali stvarno je zrela. Razmišlja jako zrelo. Ništa je ne pogađa od tih natpisa, mene pogotovo, ja sam navikao! Sve je to normalno - rekao je on pa se osvrnuo i na priču da je zabranio devojci da nastupa:

MC Stojan, Zorana Mićanović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Ljudi misle da sam joj je zabranio da peva... Kažu mi: "Pusti je malo da peva i nama". Ona je sada malo bolesna, pukao joj je glas, pa odmara, tako da biće sve okej - rekao je on u emisiji "Premijera vikend specijal".

kurir.rs/pink

Bonus video:

04:25

MC STOJAN o vezi sa Zoranom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja