"DOSLEDNO MI JE PRUŽALA PODRŠKU I LJUBAV DOK SAM BIO U ZATVORU I BOLNICI" Pevačica stigla u Skoplje, Boki 13 joj uputio ove reči
Foto: Printscreen/Instagram

"DOSLEDNO MI JE PRUŽALA PODRŠKU I LJUBAV DOK SAM BIO U ZATVORU I BOLNICI" Pevačica stigla u Skoplje, Boki 13 joj uputio ove reči

Stars -

Makedonski šoumen Boki 13 ponovo je u žiži javnosti, nakon što je izašao iz zatvora, a svakodnevno svoje pratioce na Instagramu obaveštava o svom životu.

Bojan Jovanovski, Boki 13
foto: Privatna Arhiva

Danas je na njegovom profilu osvanula fotografija sa kraljicom narodne muzike Lepom Lukić sa kojom je Boki dugogodišnji prijatelj.

Oni su se upoznali u jednom rijalitiju pre više od petnaestak godina i od tada se druže i međusobno poštuju.

Na fotografiji su pozirali nasmejani u jednom restoranu, a Boki se emotivnim rečima obratio pevačici:

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bio u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima. Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je Boki.

Kako je i sam istakao, Lepa se veoma brinula za njega dok je proživljavao najteže životne situacije, stalno kontaktirala sa njegovim roditeljima i time pokazala da mu je prijateljica za ceo život.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:46

LEPA LUKIĆ OTKRILA DA LI JE JOŠ LJUTA NA NADU TOPČAGIĆ: Nije samo to što se nije pojavila na koncertu, NEŠTO DRUGO ME ZABOLELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track