JK BRUTALNO O DUETU CECE I JOKSIMOVIĆA! Isplivalo sočno ogovaranje sa NN LICEM: Sahranila ZG, a Vojaža nazvala SPERMATOZOIDOM
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

nije birala reči

JK BRUTALNO O DUETU CECE I JOKSIMOVIĆA! Isplivalo sočno ogovaranje sa NN LICEM: Sahranila ZG, a Vojaža nazvala SPERMATOZOIDOM

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vredno radili na duetskoj pesmi “Više od sreće” koja je danas ugledala svetlost dana i oduševila mnoge. Ipak, jedna od njih sigurno nije Jelena Karleuša.

Pop divi nije trebalo dugo da se oglasi, te je putem Instagrama objavila sočnu prepisku sa nn licem, u kojoj je popljuvala po Cecinovoj novoj pesmi, ali i po pevaču Željku Joksimoviću, a takođe je tema razgovora bio i Mihajlo Veruović Vojaž.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN).

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

- Ne vređaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300%. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio fast forward na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše, sahranila je Zvezde Granda, Joksimovića i ne može jer je on ovde samogoastujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid - stajalo je u prepisci.

Željko Joksimović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Željko i Ceca o saradnji su izjavili:

-Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - rekao je Joksimović.

Svetlana Ražnatović, Željko Joksimović
foto: Miloš Nadaždin

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

- Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. 'Više od sreće' je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - istekla je Ceca.

Željko Joksimović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

Bonus video:

00:21

Jelena Karleuša glasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track