KAD NIŠLIJE NAPRAVE KAFANSKU PESMU: Marka znate iz serije "Igra Sudbine", a njegovu pesmu otpevao je sve popularniji Denja
Foto: Kurir

HIT U NAJAVI

KAD NIŠLIJE NAPRAVE KAFANSKU PESMU: Marka znate iz serije "Igra Sudbine", a njegovu pesmu otpevao je sve popularniji Denja

Stars -

Mladi niški pevač Đorđe Denić koga je publika već upoznala kao Denju, objavio je novu pesmu i spot "Vodite me iz kafane". Pesmu je Denja premijerno predstavio na promociji u gradu na Nišavi, a zanimljivo je da numeru i autorski kompletno potpisuje niška ekipa - pevač, glumac i reditelj iz Niša. U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat, rekao je Denja.

Đorđe Denić
foto: Kurir

Pesmu “Vodite me iz kafane” komponovao je glumac i kompozitor Marko Radojević, koga domaća publika poznaje iz serije “Igra sudbine”, a ovo je druga Markova saradnja sa Denjom.

Đorđe Denić
foto: Kurir

Presrećan sam što smo napravili kafansku pesmu, u niškoj kafani, režirao je niški reditelj Stefan Krastić, a peva Nišlija Denja, kaže Marko i dodaje da je pesma nastala za pet minuta, u 3 ujutru.

03:19

Đorđe Denić je objavio novu pesmu

Za tekst su bili zaduženi Ana Conić i Marko Radojević, dok je aranžman radio Vuk Matić. Nakon hitova "Plaćam ceh" i "Plači kuni viči", Denja na pravi način pokazuje zašto je Niš grad najboljeg kafanskog provoda i meraka.

Bonus video:

02:35

PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track