Mladi niški pevač Đorđe Denić koga je publika već upoznala kao Denju, objavio je novu pesmu i spot "Vodite me iz kafane". Pesmu je Denja premijerno predstavio na promociji u gradu na Nišavi, a zanimljivo je da numeru i autorski kompletno potpisuje niška ekipa - pevač, glumac i reditelj iz Niša. U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat, rekao je Denja.

viber-image-20240616-185917272.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Pesmu “Vodite me iz kafane” komponovao je glumac i kompozitor Marko Radojević, koga domaća publika poznaje iz serije “Igra sudbine”, a ovo je druga Markova saradnja sa Denjom.

viber-image-20240616-185916682.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Presrećan sam što smo napravili kafansku pesmu, u niškoj kafani, režirao je niški reditelj Stefan Krastić, a peva Nišlija Denja, kaže Marko i dodaje da je pesma nastala za pet minuta, u 3 ujutru.

Promo Đorđe Denić je objavio novu pesmu

Za tekst su bili zaduženi Ana Conić i Marko Radojević, dok je aranžman radio Vuk Matić. Nakon hitova "Plaćam ceh" i "Plači kuni viči", Denja na pravi način pokazuje zašto je Niš grad najboljeg kafanskog provoda i meraka.

Bonus video:

Kurir teleivizija PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!