Zvezde Granda: Najbolja Aleksandra, Nina ispala
Foto: Preent Screen

Zvezde Granda: Najbolja Aleksandra, Nina ispala

Stars -
Ćerka najstrožijeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković, sva u crnom, opredelila se za stranu pesmu i Tinu Tarner

U trećoj grupi takmičarki vezde Granda najbolja je bila Aleksandra Prijovič,a ispala je Nina Mandić iz Sarajeva.

Aleksandra Prijović je oduševila žiri svojom interpretacijom Cecine pesme, dobila je najviše poena i direktno se plasirala u dalji krug takmičenja. Sa cvetom u kosi nastupila je Sandra Stanulov i pevala pesmu "Mili moj" od Severine.Aleksandra Zdravković je kao i njena koleginica Aleksandra imala problem s haljinom. Visoka devojka, čak 185 centimetara, Đurđica Cvetković je imala prekratku plavu haljinu i pevala pesmu "Strašilo" od Goce Tržan.

Završila je u baražu, ali uz pomoć glasova publike kraj malih ekrana imaće priliku da se dokaže u daljem takmičenju.

O njoj se dugo pričalo. Ćerka najstrožijeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković je ove subote stupila na scenu "Granda". Sva u crnom, poput "Žene mačke", opredelila se za stranu pesmu i Tinu Tarner. To je bilo dovoljno da impresionira žiri i prođe dalje.

Sanja Veličković joj se pridružila, kao i Katarina Didanović, koja je strahovala da ne ispadne, jer je imala loše iskustvo prošle godine. Na svu sreću, nakon baraža dopala se publici kraj malih ekrana koji su joj SMS glasovima omogućili da nastavi, prneosi Smedia.

http://www.youtube.com/watch?v=2fQvhJwUEXA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track