Pevala pred više od 10.000 ljudi!
Foto: KURIR

Nina Badrić oduševila u Areni

Pevala pred više od 10.000 ljudi!

Stars -
Pevačica koncert otvorila pesmom „Daće nam bog“, a nastavila novim i starim hitovima
1 / 3 Foto: KURIR

Samo nebo joj je granica.Nina Badrić održala je sinoć u Kombank areni koncert za pamćenje! Hrvatska pevačica pevala je pred više od 10.000 Beograđana svoje najveće hitove.Koncert je otvorila pesmom „Daće nam bog“, zatim su se ređale kompozicije novijeg datuma - „Nebo“, „Dodiri od stakla“, „Znam te ja“, a podsetila je publiku i na stare numere, poput „Nije mi svejedno“, „Ako kažeš da me ne voliš„, „Čarobno jutro“ i mnoge druge.Posle prvog bloka pesama Nina je pozdravila prisutne rečima:- Dobro došli u moju bajku punu ljubavi.Posle toga nastavila je energičan nastup. U nekoliko navrata Nina je brisala suze, koje su joj navirale od uzbuđenja i jakih emocija.Iz VIP loža Badrićevu je bodrilo mnogo njenih kolega, među kojima i Aleksandra Radović, Tijana Dapčević, Danijela Karić, Ilda Šaulić, Marko Rokvić... U koncertu su uživale poznate ličnosti iz svih sfera javnog života, pa su se u ložama mogli videti i političar Branko Ružić, glumica Sloboda Mićalović, Marija Kilibarda, Vesna Dedić, Ana Karić...

Prvi grudnjak u karijeriKad je zapevala najnoviji hit „Mama“, neko iz publike Ninu je gađao brushalterom, koji je Badrićeva uhvatila uz konstataciju:- Ovo mi je prvi grudnjak u karijeri!

Gosti za desetkuNinu su i na sceni podržala veoma zvučna imena među kolegama. S njom su zapevali Toni Cetinski, Sergej Ćetković, Hari Varešanović i Željko Joksimović. Pevačica ih je ispratila rečima:- Lako je meni sa ovakvim gostima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track